Openstaande hulpvragen

• Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

Wandelmaatje gezocht

Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

Mevrouw, eind 30 jaar, zoekt een vrouwelijk wandelmaatje. Mevrouw heeft lichamelijke en wat psychische klachten, waarvoor zij regelmatig naar de fysiotherapie en het ziekenhuis moet. Advies is om wat meer naar buiten te gaan en bijvoorbeeld lekker te wandelen. Mevrouw vindt het lastig om dit alleen te doen. Omdat het netwerk van mevrouw klein is, heeft zij HiP benaderd of er iemand is die, per keer, een half uur tot een uur met haar wil wandelen. Afgesproken is dat dit één keer in de twee weken is voor een periode van drie maanden. In overleg kan het ook iedere week zijn, maar dan voor een periode van zes weken. Mevrouw is van buitenlandse komaf, maar spreekt en begrijpt erg goed Nederlands. De tijden dat mevrouw kan afspreken zijn de dinsdagochtenden, de vrijdagmiddagen, alle avonden of per keer bekijken wat mogelijk is in verband met afspraken die zij in het ziekenhuis of met de fysio heeft.
    1 Vrijwilliger nodig